עור בפי הטבעות

דיון מתוך פורום  טחורים

03/01/2012 | 23:05 | מאת: irit

שלום ,יש לי טחורים חיצוניים בעקבות הלידות.הייתי אצל פרוקטולוג והוא לא המליץ על ניתוח,אמר שהניתוח כואב. אני מעוניינת להוריד לפחות את עודפי העור האלה שאני רואה בפי הטבעות יש לי 3 חתיכות כאלה.זה מפריע לי אסתטית. האם הסרה של העור לא תגרום לבעיות נוספות? תודה

06/01/2012 | 21:37 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך החתיכות הללו הן צלקות של פיסורות - פצעים - הסרתן היא בעיה קוסמטית בלבד - רפואית זה לא נחוץ - ואפילו לא כדאי כי זה יוצר צלקות חדשות שמפריעות לניקוז הורידי

מנהל פורום טחורים