אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טחורים

05/12/2011 | 12:17 | מאת: שלי

שלום, לפני שנתיים ילדתי ולאחר הלידה היו לי טחורים כואבים שנראה לי שעברו. היום אני חודשיים אחרי לידה שניה עם טחורים שכואבים פי כמה, אני לא יכולה לסבול ללכת להתפנות תמיד זה מדמם וכואב ולפעמם הכאב נשאר שעות. רציתי לשאול אם שינוי בתזונה ושתיה מרובה תעזור במקרה שלי או שאני חייבת התערבות רפואית כירורגית?

08/12/2011 | 21:32 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ומזל טוב לשאלתך: הקלה בסיפטומים תוכלי להשיג ע"י טיפול מקומי (משחות וכו) אך אם מדובר בטחורים המצב ילך ויחמיר עד אשר תפתרי הבעיה הבסיסית - כן בפעולה כירורגית

מנהל פורום טחורים