האם יכול להיות שיש לי טחורים?

דיון מתוך פורום  טחורים

11/11/2011 | 16:53 | מאת: אנונימי

שלום רב, בביקור האחרון שלי בשירותים ראיתי טיפת דם על נייר הטואלט (לא בניגוב הראשון אלא לקראת הסוף, אחרי שישבתי פרק זמן בקריאת ספר ללא מעש.), בנוסף אני מרגיש כאבים (לא עזים) בבטן העליונה. האם יכול להיות שיש לי טחורים? נ.ב אני בן 16. אין לי שילשולים, אך לפעמים יש לי קצת עצירות (לעיתים רחוקות יחסית). אני יושב רוב היום בין אם זה בבית הספר או בבית מול המחשב.

12/11/2011 | 09:36 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בכדי שנוכל לענות באופן רציני כדאי לך להבדק - אצל פרוקטולוג -רק כך אפשר לאבחן טחורים - הסיפור שלך מתאים יותר לפיסורה - פצע שנובע לרוב מיציאות קשות

12/11/2011 | 18:22 | מאת: אנונימי

האם אלה פצעים לבנים? כי יש לי כמה כאלה מסביב לפי הטבעת. מבידה וכן, האם הם מסוכנים? מה ההשלחות שלהם? כיצד ניתן לטפל בהם?

מנהל פורום טחורים