טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

28/10/2011 | 10:19 | מאת: מיטל

ד"ר פנחס שלום, יש לי טחורים חיצוניים לפעמים מדמם ושורף אך בעיקר מגרד נורא גם בפי הטבעת וגם באיזור החיצוני (קו הישבן ובצדדים ) ראיתי במראה כי האזור אדום ויש גם פצעונים. בינתיים אני מורחת משחות טבעקוטן והידרואגיסטן להקלה על הגירוד. קבעתי תור לפרוקטולוג. האם גם רופא עור ומין צריך לאבחן את האזור? או שמספיק רק רופא כירוג פרוקטולוג (מקווה שכך רושמים) תודה :)

29/10/2011 | 19:21 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך צריך להתחיל בבירור - אם הפרוקטולוג יראה לנכון הוא יםפנה אותך לרופא עור

מנהל פורום טחורים