שיטת האל דופלר

דיון מתוך פורום  טחורים

02/10/2011 | 15:04 | מאת: רועי

ד''ר שלום רב, האם שיטת HAL מתבצעת תחת הרדמה או טשטוש?

02/10/2011 | 22:39 | מאת: דר' שכטר

שלום רועי שיטת HAL מבוצעת בעזרת מכשיר שמידותיו כשל מכשיר הבדיקה ולכן ברוב המקרים אין צורך בהרדמה - לה סיבוכים וסיכונים משלה - ובלי טשטוש - אפשר לעשות מעט זריקות מקומיות שגורמות להרפיית השריר ומקלות על מטופל בזמן הפעולה -

10/12/2012 | 20:48 | מאת: משה

שלום במשך שנים אני סובל מטחורים בשלב מסויים "התרגלתי" לחיות עם הצרה הזו , לאחרונה חלו דימומים ברמה של טיפטופים לאסלה במהלך אין הקלה או מקריות , נהפוך הוא , על בסיס יומי ! עשיתי בדיקה קולונסקופיה וגסטרוסקופיה וב"ה הכל תקין מניח שאין ברירה אלא להתפטר מהטחורים מנסיון של אחרים ההחלמה מהניתוח ארוכה כואבת ומייסרת ולכן מטלבט אם לטפל בשיטת HAL מאידך לא יודע מה אחוזי ההצלחה ולא בא לי בו פעמיים את התהליך מבקש המלצת המומחים כאן אני אובד עצות תודה

מנהל פורום טחורים