טחורים חיצוניים לאחר הלידה

דיון מתוך פורום  טחורים

25/09/2011 | 17:45 | מאת: אמא

שלום ד''ר אני אמא פעם שנייה, בשליש האחרון להיריון סבלתי מטחורים חיצוניים וטיפלתי לבד במשחת רקטוצורין שעזרה מאוד. אחרי הלידה נוצרו טחורים יותר גדולים, השתמשתי באותה משחה 4 ימים והיא הפחיתה את הכאב אך עדיין יש טחורים. אני לא בטוחה אם ירדו בגודל. פעם שעברה לקח בערך שבוע וקצת לריפוי. מה דעתך? אני נורא מפחדת לעשות בדיקה אצל הרופא

29/09/2011 | 12:30 | מאת: דר' שכטר

שלום לך ומזל טוב לצערי את חייבת בדיקה - אין לי אפשרות לעזור מבלי שאנו יודעים במה מדובר

מנהל פורום טחורים