טחורים חזרו

דיון מתוך פורום  טחורים

21/09/2011 | 18:53 | מאת: אא

דר' שכטר שלום רב, יש לי טחורים. אני טופלתי אצל רופא לפני כשנה. פעמים נעשתה כשירה ועוד אז הרופא אמר: "במידה וזה לא יעזור צריך לעשות ניתוח" בהתחלה היה שיפור משמעותי, אך עכשיו טחורים גדלו שוב ויש דימום מדי פעם. אני לא רוצה לעשות ניתוח, האם: טיפול ב HAL DOPPLER הוא יעיל? מה היא עלות של טיפול כזה? האם יש החזר כספי במידה ויש ביטוח מגן זהב של מכבי? האם קיימים טיפולים אחרים? איפה אפשר לפנות בירושלים? בברכה, א.

22/09/2011 | 00:07 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אוכל לענות לחלק משאלותיך כן - טיפול בHAL דופלר מאד יעיל והטחורים לא חוזרים - דרך אגב הקשירות או הגומיות לא נועדו לרפא אותך מטחורים אלא להקל עליך זמנית - שנתיים במקרה שלך עלות הטיפול 5500 שח -מכבי אינם חייבים להחזיר -יתכן שיחזירו יש טיפולים ניתוחיים מספר אפשרויות לגבי ירושלים איני יודע מי עושה ומה

מנהל פורום טחורים