טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

13/07/2010 | 21:00 | מאת: ג'ולי

שלום, אני סובלת מטחורים פנימיים וחיצוניים וגם מפיסורה. אחרי התייעצות עם כירורג הומלץ לי על ניתוח לפיסורה ו"על הדרך" לטפל גם בטחורים. ניסיתי בעבר משחה ונרות שונים ודבר לא עזר ולא הקל אפילו על הכאב והדימום הכבד. האם אופציית הניתוח היא באמת האופצייה האחרונה לטפל בבעיה זו? האם כדאי לי להתייעץ עם תזונאים ולשנות את התזונה שלי כדי להקל? תודה.

14/07/2010 | 23:30 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הניתוח נועד לטיפול בפיסורה או יותר נכון בהיצרות פי הטבעת - אם זה המצב צעד זה חיוני כי אין אפשרות להחדיר מכשיר בנוכחות היצרות קשה הסיבה העיקרית לפיסורה זה הטחורים הפנימיים ולכן תוך שאת בהרדמה מטפלים גם בהם - שיטת הטיפול היא לבחירתך -

15/07/2010 | 09:01 | מאת: ג'ולי

תודה לך

מנהל פורום טחורים