טחורים פנימיים וחיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

01/05/2011 | 14:20 | מאת: אבי

שלום , אני בן 20 וסובל כבר הרבה שנים מטחורים פנימיים וחיצוניים בפעם הראשונה שידעתי שיש לי טחורים (לפני שנתיים בערך) גיליתי את זה מטחור אחד ממש נפוח וכואב עד אז לא ידעתי מה זה ,אבל גם הרבה לפני כן היה לי דימום (ללא כאב) בזמן יציאה (מגיל 14 בערך) , בקיצור לפני שנתיים כשזה כבר נהיה טחורים חיצוניים ומאוד כואבין התחלתי להשתמש בפרוקטו גליבנול ובאמת הטחורים התחילו להתכווץ ונראה כאילו הם הולכים קטנים ונעלמים , ואז כשכבר היה נראה שהכל עבר אז הפסקתי למרוח את המישחה ואז שוב חזרו הטחורים ,וככה רק כשאני מורח הם מתכווצים ונעלמים ולאחר יציאה מתנפחים טיפה (תלוי באיזה תדירות אני מורח) ושוב נעלמים ולא כואבים אבל המישחה הזאת לא מעבירה את הטחורים לגמרי היא מכווצת אותם מפסיקה את הדימום וגורמת להם לא לכאוב בכלל גם בזמן יציאות , אבל כל זה בתנאי שאני מורח את המישחה ואם אני מפסיק למרוח זה תמיד חוזר למצב הקודם והכואב ,ואני לא מתכוון עכשיו למרוח את המישחה הזאת כל החיים שלי בקיצור איזה טיפול אתה ממליץ לי שמעביר את הטחורים סופית ללא חזרה

01/05/2011 | 22:17 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אחרי בדיקה - באם מדובר בטחורים - אני ממליץ על שיטת HAL

מנהל פורום טחורים