לאחר ניקוז טחור קרישי חיצוני

דיון מתוך פורום  טחורים

20/03/2024 | 13:34 | מאת: דוד

היי ניקזו לי לפני שבוע מהיום טחור חיצוני קרישי הימים עברו והכאב השתפר עד כמעט ששכחתי שזה קרה חשוב לציין שבמצב השבוע כל יום הייתי בשירותים עם יציאות רכות בגלל שמן פראפין ועוד אבקה ששתיתי היום אני מרגיש קצת כאב של אי נוחות בדיוק כמו שהיה בימים הראשונים שהטחור יצא וקצת מודאג אולי זה חוזר שוב בדקתי ובאמת יש גולה קטנה אבל לא יודע אם מדובר בטחור שנוקז או אחד חדש ועוד שאלה בלי קשר ממה עדיף להימנע כרגע ? ישיבה ממושכת אלכוהול וכדומה

כנראה מדובר בשארית של הטור שנוקז. זה ימשיך וייסוג עם הזמן. אין הנחיות מיוחדות פרט להימנע מיציאות קשות..

מנהל פורום טחורים