טחורים ופיסורה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טחורים

03/03/2024 | 22:46 | מאת: רינת

ילדתי לפני חודשיים וכעבור שבוע היתה לי יציאה קשה וגדולה שכנראה גרמה לפיסורה שהיתה לי לפני שנים להפתח מחדש. בנוסף אחרי אבחנת רופא אמר שיש לי גם פיסורה וגם טחורים קטנים חיצוניים. משתמשת במשחה שנרשמה לפיסורה פעמיים ביום, לטענת הרופא אין טיפול לטחורים אלא רק לחכות שיעברו ולצרוך כל יום חומר מרכך צואה כי בגלל שינויים הורמונליים הצואה לא רכה ופוצעת כל פעם מחדש. האם זה הגיוני באמת להמשיך לקחת חומר מרכך צואה כל יום? לכמה זמן זה הגיוני ותוך כמה זמן הפיסורה והטחורים אמורים לעבור?

בעיקרון הרופא צודק. צריכה לטפל כ3-4 שבועות לפחות ואז נראה אם יש שיפור

מנהל פורום טחורים