שריפה בפי הטבעת לאחר צריכת אוכל חריף

דיון מתוך פורום  טחורים

10/02/2024 | 16:33 | מאת: בנימין

שלום דוקטור יקר סובל הרבה שנים מטחורים ועברתי ניתוח לפני שני עשורים..מזה כמה חודשים גיליתי את הנורמלקס ומאז אין דימומים ואין כאבים..לפני כשבועיים צרכתי מזון חריף ומטובל ומאז צורב בפי הטבעת..משתמש בפרוטקוגליבנול ושוטף מספר פעמים ביום..כמו כן ניסיתי אנטרולין..כמה זמן יכולים הכאבים להופיע לאחר צריכת מזון לא מתאים?..קראתי בפורום טת הסברך המלומדים לגבי פיסורה המתאורת עם כאבי תופת..אין לי את הכאבים האלה ומצד שני השריפה ממשיכה...בנוסף שטפתי עם סבון דרמקס...יכול להיות שיש לזה קשר?...המון תודה .

קשה לדעת מה סיבת הצריבה. מציע שתפנה לבדיקת רופא בניסיון לאבחן הסיבה ולהתאים טיפול

10/02/2024 | 18:26 | מאת: בנימין

תודה על התגובה המהירה...ברמת העיקרון האם מזון מתובל/חריף יכול לגרום לתופעת שריפה והאם סבון דרמקס עוזר או מזיק...כמו כן האם אנטרולין/ פרוקטוגליבנול יכולים לגרם בין היתר לתחושת השריפה.. תודה מקרב לב על הסבלנות והסובלנות..

לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים