סובלת מגרד ואי נוחות - האם מדובר בטחור?

דיון מתוך פורום  טחורים

30/12/2023 | 09:01 | מאת: בחורה

ד ר, בוקר טוב , מזה ספר שבועות, סובלת מאי נוחות וגרד בפי הטבעת. הופיע עור בולט. לדעת רופא המשפחה - טחור. קיבלתי משחת פרוקטו גליבנול . ניסיתי מספר פעמים , שורף. רכשתי משחת הממליס של חברת ראן בוטניקלס וגם היא שורפת, אך נרגע לאחר מעט זמן. האם כך צריך להרגיש? האם משחה מסוגלת להעביר את הטחור? וכיצד אוכל להעלות תמונה ? תודה רבה מראש, בחורה

אין צורך להעלות תמונה. יש צורך להבדק אצל פרוקטולוג לאיבחון הבעיה, ייעוץ ומתן טיפול מתאים.

מנהל פורום טחורים