טחור חיצוני

דיון מתוך פורום  טחורים

30/10/2023 | 02:02 | מאת: שלומי

שלום כבר יומיים אני סובל מטחור חיצוני גדול וכואב בגוון סגול שאני לא מצליח להחזיר פנימה. איך יודעים אם משהו כזה עובר לבד או יש צורך בבדיקה מעמיקה יותר?

טחור חיצוני לא ניתן להחזיר פנימה... לעיתים יש צורך בניקוז,התוכן הדמי. פנה לבדיקת כירורג/פרוקטולוג

30/10/2023 | 18:10 | מאת: שלומי

קבעתי תור לבדיקה רק לעוד שבוע מהיום. מודאג מאוד מהמצב וזה לא מאוחר מדי. מה אפשר לעשות בשביל להקל על הכאבים ועל הנפיחות? חייב לציין שהגוון צבע נראה שילוב של כחול אפור וסגול.

בינתיים תשתמש במשחה לטחורים ומשככי כאב

מנהל פורום טחורים