חצי שנה אחרי ניתוח כריתת טחורים וחיים הפכו לגיהנום

דיון מתוך פורום  טחורים

29/10/2023 | 19:17 | מאת: יפית

שלום רב, חייבת הצלה אני חצי שנה אחרי ניתוח כריתת טחורים. עברתי יסורים שלא חלמתי בחלומות הכי קשים שלי, חודשיים הייתי במיטה עם כאבי סבל נוראיים. היום שאני חצי שנה אחרי לא מצליחה לעשות יציאות בישיבה רק בעמידה שזה מלוןה בכאבי תופת שזה מתחיל בדימום ויוצא עם הפסקות. קשה לי לתאר פה כמה הסבל הוא עצום, יש לי תחושה שהרופא עשה לי נזק קשה ולא נורמלי. אני מתחילה לעשות פזיוטרפיה באיזור אבל לא ניראה לי שזה הדבר שיעזור לי . בבקשה מה אתה יכול להמליץ לי לעשות הרופא שלי מתעלם ממני ולא מעניין אותו מהרגע שעשיתי את הניתוח הוא לא התעניין לשלומי למרות שפניתי אליו וזעקתי לעזרה

צר לי זה היחס שכת מקבלת מהרופא. עלייך לפנות לבדיקה בהקדם אצל מומחה אחר, כדי לאבחן את הבעיה ולתת לה פתרון

מנהל פורום טחורים