אחרי ניתוח אבסס יוצאים טחורים בכל יציאה

דיון מתוך פורום  טחורים

23/10/2023 | 02:38 | מאת: ישראל

שלום רב, יש לי קרוהן שמתבטא בפי הטבעת, עברתי ניתוח אבסס וכבר מהיציאה הראשונה אחרי השחרור לבית היה לי ממש קשה היציאה, ולאחר היציאה הרגשתי 4 טחורים גדולים סביב פי הטבעת שכנראה מקשים לי את היציאות.. אני סובל כבר במשך חודש וחצי ומחכה לתור לפרוקטולוג, אחרי כל יציאה אני מרגיש צריבה למשך כמה שעות (מנסה לשפר כאב באמבטיה עם מים חמים). 1. השאלה שלי היא, אלו טחורים חיצוניים? (הם נעלמים אחרי שעה) 2. והאם לחזור לשים אנטרולין כי אני מאמין שיש גם פיסורה שחזרה והאם זה עוזר לטחורים? כי שום משחה לא מעבירה לי את הכאב.. 3. בנוסף שאלה אחרונה, האם נורמלקס יעזור לי? אולי ככה הטחורים לא יצאו? אשמח למענה על 3 השאלות , ממש תודה

ייתכן ויש לך גם פיסורה. מציע להשתמש באנטרולין ומרכך צואה, מה שיכול לעזור במקרה של פיסורה וטחורים חיצוניים.

23/10/2023 | 20:49 | מאת: ישראל

תודה על המענה דוקטור, אני רק מציין שהטחורים נעלמים שעה אחרי היציאה זה עדיין חיצוני? וכמה פעמים להשתמש באנטרולין ביום?

4 פעמים ביממה

מנהל פורום טחורים