טחורים..............

דיון מתוך פורום  טחורים

07/08/2023 | 10:38 | מאת: יואל

שלום דר בן 40 יש לי טחורים פנימיים שצונחים בזמן התרקונות וחוזרים פנימה הרופא אמר לי שהוא יעשה לי מספר מפגשים של קשירה נשאר לי מפגש אחרון ואני שוקל לבקש ממנו שיעשה לי כריתת טחורים בשם מילגן מורגן גם במקומות שהוא קשר,כי קראתי באינטרנט שזה הטיפול הכי טוב שקיים והטחורים 95 אחוז לא יחזרו הבנתי שזה כואב הניתוח,האם אתה חושב שהוא יסכים לעשות לי את הניתוח במצב הנוכחי והאם זה אפשרי בכלל לעשות תניתוח בטחורים שכבר נקשרו תודה

עדיף לטפל בקשירה , הניתוח כואב מאד וניתן להשיג תוצאה טובה עם הקשירות

מנהל פורום טחורים