דימומים מהטחורים בזמן ולאחר יציאה

דיון מתוך פורום  טחורים

23/04/2023 | 10:02 | מאת: בני

שלום דוקטור נכבד האם קיימת תרופה לשיפור או האטת דימומים?.. אני משתמש בפרוקטוצורין,פרוקטוגליבנול,אנטרולין..משתמש בנורמלקס על בסיס יומי... המון תודה..

אתה משתמש בתרופות המתאימות. יש צורך בבדיקה גופנית להחלטה על אפשרויות הטיפול

03/05/2023 | 09:26 | מאת: בני

המון תודה...יש לי תופעה של גרד בפי הטבעת ובטחורים...חייב לציין שזה התחיל בחו'ל..החכתי המון קילומטרים ביום...זה שילוב של גרד ושפשוף..האם קיימת משחה לטיפול?... תודה רבה רבה..

כל מה שציינת הוא טיפול מקובל. אם אין שיפור אולי יש צורך בטיפול אחר או ניתוח. פנה לבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים