כאבים לאחר ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

31/03/2023 | 18:13 | מאת: ניתוח כריתת טחורים

שלום, עברתי ניתוח כריתת טחורים ב 22/03 הכאבים מאוד חזקים, לא מסוגלת לעמוד, לשבת, ללכת וגם בשכיבה. נטלתי במשך כ 6 ימים אופטלגין ובטרן 100sr ואמבטיות סבון ומים חמים לפי הוראות המנתח. הדבר גרם לי להופעת פצעים על הפנים ונפיחות בבטן. לאחר התייעצות עם רופא משפחה נאמר לי להפסיק את התרופות ולהתחיל לקחת 3 כדורים ביום של רוקסט פלוס. ביומיים האחרונים לא לקחתי שום תרופה כי פחדתי מתופעות לוואי וסבלתי מכאבים עזים(גם הפצעים לא נעלמו) אז היום התחלתי לקחת את הרוקסט פלוס ויש הקלה מעטה בכאב אך ישנו כאב עדיין חזק שלא עובר בחלקו הימני פנימי של הישבן (מרגיש כמו כאב בעצם) ובעת צאייה הכאב מאוד חד וחזק כמו דקירה. האם ללכת להיבדק? אני מפחדת שמשהו אחר נפגע (אולי עצם הזנב) להמשיך עם הרוקסט פלוס? לשנות ? אודה לך מאוד מאוד על מענה

ניתוח טחורים הוא ניתוח הגורם לכאבים עזים במשך שבוע-שבועיים לפחות. צריך לקחת משככי כאב,בנדיבות ולהעביר את הימים עד שתהיה הקלה.

מנהל פורום טחורים