לאחר ניתוח להסרת פוליפים

דיון מתוך פורום  טחורים

26/03/2023 | 21:00 | מאת: לירון

שלום, 12 שנה אני סובל בטחורים, לפני כ4 חודשים החלטתי לבצע ניתוח להסרת הטחורים, בבדיקה אצל פרוקטולוג נאמר לי שזה כלל לא טחורים אלא גידול שצריך דבר ראשון לבדוק, ב"ה תשובות הביופסיה היו תקינות, והרופא המליץ על ניתוח להסרת הפוליפים הללו, "במקרה" הוא גם מבצע ניתוחים כאלה והוא הפנה אותי לביצוע ניתוח שלו עם הסדר מול קופ"ח. לאחר חודש אחר הניתוח הרגשתי שישנם עדיין כאבים ואף החמירו לי, פניתי אליו לבדיקה ולתדהמתי הרבה הרופא אומר לי בקור רוח שמה שיש לי שם כעת זו טחורים בדרגה 3-4... הייתי בהלם, הרי הוא בעצמו אמר לי שזה לא טחורים וזה פוליפים שצריך להסיר... חשתי תחושה של רמאות... הרי בשביל זה פניתי לניתוח, מדוע מלכתחילה נאמר לי שזה לא טחורים?, ואם כבר ניתחת וכרת לי את הפוליפים מדוע לא בוצע לי גם הניתוח להסרת הטחורים?... או לפחות הייתי אמור להגיד לי לפני הניתוח שזה לא הפתרון לכאבים שאני חש ושיש לי שם גם טחורים בנוסף לפוליפים...? בכל אופן שורה תחתונה כעת אני ממשיך לסבול מטחורים ואף יותר ממה שהיה לפני הניתוח, אני חושש מתהליך חוזר של ניתוח... רציתי לשאול מה ההמלצה במצב שלי כעת, והאם יש פתרון של הסרת טחורים בלייזר עם הסדר של הקופ"ח... תודה רבה

צריך לבדוק אותך כדי להבין ולאבחן מה בעייתך. רק אחרי בדיקה ניתן יהיה להמליץ על הטיפול המתאים

מנהל פורום טחורים