טיפול בטחור חיצוני מדמם

דיון מתוך פורום  טחורים

15/02/2023 | 22:28 | מאת: אורי

דר רפאל שלום, מזה שישה ימים (מאז שישי האחרון) שהתחיל לי טחור (אחד מה שאני מזהה במישוש לפחות שמסב אי נעימות וכאב בינוני משתנה. הנפיחות שלו קטנה אמנם אך הוא עדיין שם. בנוסף לכך, כיומיים שלושה לאחר שנוצר, החל גם דימום קל ולא בצבע אדום מבריק כמו שמציינים אבל גם לא כהה מידי. סך הכל חוויתי אולי שלוש ארבע פעמים כל חיי (בן 42) טחור דומה שכבר באותו היום או יום יומיים לאחר מכן, נרגע ונעלם. הפעם לא ברור לי המצב כי כבר חלפו כבר שישה ימים. הדימום הקל שהחל לפני שלושה ימים עדיין לא פסק ואני מתחיל לתהות האם זה רק טחור חיצוני? טחור חיצוני+קריש דם שפקע ואולי משם הדימום? אולי זה בכלל טחור פנימי שצנח החוצה או התווסף לטחור החיצוני. קבעתי תור אצל פרוקטולוג ובינתיים אני מקפיד על מקלחות חמות, לשמור על הגיינה ומורח פרוקטו גליבנול ולקחתי גם אדוויל פורטה שהרגיעו מעט ושיככו את הכאבים, אבל אולי בשביל לעצור את הדימום כדאי שאבקש מרופאת המשפחה לרשום משהו אנטיביוטי או אחר? הלכתי לאיבוד בניסיון להבין האם מדובר פה בטחור חיצוני/פנימי/גם וגם/פיסורה? כן אציין שקדם לכך ישיבה ממושכת והיו פעמיים שלוש של יציאות קשות בשירותים, אבל עתה דווקא אין בעיה ובקושי יש כאב ביציאות. אודה לעזרתך. תודה מראש!

כנראה שזה טחור חיצוני שנפתח ויש מעט הפרשה דמית. אין סיבה לדאגה. ניתן לטפל במשחה לטחורים ומשככי כאב במידת הצורך

16/02/2023 | 09:25 | מאת: אורי

המון תודה איש יקר!

מנהל פורום טחורים