שאלה על ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

01/02/2023 | 00:55 | מאת: שלומי

היי ד"ר, אחרי שנים החלטתי לעשות ניתוח טחורים, אשמח לכמה תשובות קצרות לכמה שאלות... 1. אני מתאמן בקבוצת כדורגל, כמה זמן בערך אחרי ניתוח ניתן לחזור לשגרת אימונים )כדורגל ואימוני כח( 2. האם בניתוח אחד ניתן להסיר את כל הטחורים, גם פנימיים וגם חיצוניים? 3. בהמשך ל2, במידה וכן האם ההחלמה קשה יותר והאם הסיכון גדול יותר )למשל לחוסר שליטה על הסוגרים( 4. יש לי ביטוח פרטי, אשמח להבין את ההבדלים בין ניתוח באסותא לבין ניתוח דרך הקופח תודה !

ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית כעבור 2-3 שבועות לאחר הניתוח. את שאר השאלות אנא הפנה לרופא המנתח

מנהל פורום טחורים