טחור חיצוני בהפתעהאודה לעזרתך

דיון מתוך פורום  טחורים

21/12/2022 | 13:31 | מאת: שון

הי ד"ר אודה לעזרתך... בן 42 ...30 שנה עם טחורים פנימיים לא מדממים..לפני מספר חודשים נשאר/יצא טחור חיצוני לא מפריע רק אחרי שירותים חייב לשים משחה להרגעה. שאלתי האם כמו שזה הגיע זה יכול להעלם? ואם כן אחרי כמה זמן לפי נסיונך...ובהנחה שלא אעשה ניתוח (מפחד )כריתה האם ממליץ על האל דופלר?

21/12/2022 | 13:33 | מאת: שון

ואוסיף שהטחור היצוני מפריע תמיד אחרי הליכה ארוכה ומכון כושר..מתנפתח ותחושת גרד עקצוצים

הדרך היחידה ל"העלים" את הטחור החיצוני היא להסירו בניתוח. האל דופלר משמש לטיפול בטחורים פנימיים

מנהל פורום טחורים