מה יכול לקרות אם לא עושים ניתוח לפיזורה ופיסטולה

דיון מתוך פורום  טחורים

05/12/2022 | 19:44 | מאת: אלין

היי אני בת 38 נבדקתי אצל רופא פרטי אשר אמר שיש לי פיסורה ופיסטולה מזוהמת ממש ,הגעתי אליו כי יש לי גוש ככדור שכולו מלא מוגלה, יוצא ממנו כל הזמן מוגלה שיוצא מפי הטבעת בנוסף יש פצע על הישבן על הגוש מבחוץ שגם ממנו בנוסף יוצא הפרשות ולפעמים הוא נפתח הפצע מבחוץ ויורד ממנו גם דם. הרופא החליט שאני חייבת דחוף ניתוח לפיסורה ולפיסטולה חייבת לציין שאני מתה מפחד לעשות אותו במיוחד שקראתי רק דברים רעים לגבי ההצלחה של הניתוחים המון כותבים שסה מצריך בעוד ניתוחים וחלק אמרו שרק הסתבכו בקיצור השאלה שלי החשובה זה מה קורה בעצם אם אני נשארת עם פיסורה ופיסטולה שכולה מזוהמת ויוצא ממנה מלא מוגלה ולא עושה את הניתוח? יכול להיגרם נזק אם אשאר ככה בלי ניתוח? אם כן על איזה נזק מדובר ומה באמת יכול לקרות לי אם לא אעשה? ממש אשמח לתשובה תודה רבה מראש🙏🏻

את חייבת לעבור ניתוח כדי לפתור את הבעיה. ייתכן שיהיה צורך ביותר מניתוח אחד. לא ניתן לענות בצורה יותר מדויקת ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים