שאלה בנוגע לקרם מאלחש ואנטי דלקתי

דיון מתוך פורום  טחורים

18/11/2022 | 00:41 | מאת: נילי

קיבלתי מהרופאה שלי מירשם לרקטוג'סיק לטחורים פנימיים וחיצונים מהם אני סובלת כבר כמה חודשים.אני כבר שלושה ימים משתמשת בקרם אך לא מרגישה הקלה אלא צריבה חזקה שגורם הקרם אחרי כל מריחה.האם אפשר לקבל המלצה לגבי קרם אחר שיאלחש וירפא את הפצע שגרמו הטחורים ושירגיע את המקום?תודה מראש

רקטוגסיק אינה משחה לטפול בטחורים. ניתן לקנות משחה לטחורים גם ללכ מרשם. מציע שתפני לבדיקת כירורג/פרוקטולוג כדי לאבחן במדויק מה בעיתך ולקבל טיפול מתאים

18/11/2022 | 14:22 | מאת: נילי

תודה .רציתי בכל זאת לדעת למה נועד הרקטוג'יק ואם תוכל אולי לתת לי המלצה לגבי קרם מתאים?התור אצל הפרוקטולוג ניקבע לחודש דצמבר ולא הייתי רוצה לסבול עד אז.תודה

רקטוגסיק זו משחה לטיפול בפיסורה. בטחורים מטפלים במשחה לטחורים. יש הרבה תכשירים שניתן לקנות ללא מרשם.

18/11/2022 | 16:25 | מאת: נילי

תודה רבה

מנהל פורום טחורים