כאב, בכי ופחד ביציאות -אצל פעוטה בת שנתיים וחצ

דיון מתוך פורום  טחורים

14/11/2022 | 00:38 | מאת: י

נכתי בת השתיים וחצי, ב-5 החודשים האחרונים חוששת מעשיית צרכיה. בוכה, צורחת ומפחדת לשבת על הישבנון כדי לעשות צרכיה.אציין כי מזה 3 חודשים היא בגמילה ללא טיטול, ובהטלת השתן אין לה בעייה. הבעייה החלה כ-3 חודשים לפני הגמילה. רופא שבדק אותה טען כי הוא אינו מוצא טחורים או פיסורה. מה ניתן לעשות. האם ניתן לצלם את מערכת המעיים בסיב אופטי, כדי לבדוד ק, האם בכל זאת יש סיבה לסצנה היומית הזו. תודה ד"ר יעקב ברבר (חינוך)

כנראה סבלה מפיסורה ו"למדה" שעשיית צרכים קשורה בכאב. מציע לטפל במרכך צואה עד ש"תלמד" מחדש שאין כאב ביציאה. זאת כמובן רק אם באמת אין שום ממצא בבדיקה רקטלית.

מנהל פורום טחורים