המלצות לניתוח מתאים עבורי

דיון מתוך פורום  טחורים

22/10/2022 | 16:37 | מאת: שלומי

היי ד"ר, יש לי מעל 10 שנים טחורים חיצוניים דרגה 4 ענקיים וכואבים במיוחד לפני שנתיים עברתי האל דופלר באסותא שלצערי לא עזר לי, שאלתי היא האם יש חלופות לכריתה הכואבת והמלחיצה? מקריאת תגובות שלך אני מבין שגם לpph יש תסמינים מסןכנים כמו היצרות פי הטבעת. האם כדאי לשקול לבצע שוב האל דופלר? ושאלה נוספת, אני כבר שנתיים שותה כל יום פגלקס ו ורח רקטוצורין, האם שימוש ככ ממושך יכול לגרום נזק? זה פשוט מקל עליי מאוד, יש לי עדיין עצירייות למרות הקפדה על כללים כמו ספורט, אי ישיבה ממושכת בשירותים, תזונה וכ' תודה!

הטיפול היחיד לטחורים חיצונים גדולים הוא כריתה כירורגית. HAL דופלר וPPH הם טיפולים כירורגים לטחורים פנימיים.

23/10/2022 | 03:55 | מאת: שלומי

המון תודה על התשובה המהירה, האם ההחלמה מכריתת טחורים חיצוניים היא קלה יותר מכריתה של טחורים פנימיים?ואשמח להתייחסות לשימוש ממושך בפגלקס ורקטוצורין שוב המון תודה!

ההחלמה מבחינת הכאב היא דומה. אין בעיה בשימוש ממושך בפגלקס ורקטוצורין

מנהל פורום טחורים