כריתת טחורים........

דיון מתוך פורום  טחורים

20/09/2022 | 20:47 | מאת: יואב

שלום דר רציתי לדעת איזה ניתוח נהוג לעשות בארץ מילגן מורגן פתוח או סגור וראיתי סרטון של מילגן מורגן ביוטיוב ובסוף הניתוח ראיתי מכניסים לבנאדם טמפון וגם צינורית שבולטת החוצה, רציתי לדעת מה התפקיד של הצינורית והטמפון והאם גם בארץ מכניסים טמפון וצינורית בסוף הניתוח תודה

ניתן לעשות את הניתוח עם או ללא תפירת שולי הרירית. מכניסים לפי הטבעת טמפון מחומר ספוגי המתמוסס לאיטו ונפלט בהמשך ביציאה. לא משתמשים בצינורית

מנהל פורום טחורים