כריתת פוליפ פנימי מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  טחורים

16/09/2022 | 18:15 | מאת: איילת

ביום שלישי האחרון נותחתי בהרדמה מלאה ואזורית לכריתת פוליפ עם תפירה הפוליפ היה פנימי ובכל יציאה היה יוצא והייתי מכניסה חזרה ממה שהבנתי נכון הפוליפ היה בגובה 4  אני ביום ה3 אחרי מתקשה לשבת ועדיין מרגישה מן לחץ בפי הטבעת קשה מאוד להתפנות רק לאחר כמה דק יוצא משהו וגם אז לא מרגישה התרוקנות מלאה ואז ממש ממש מרגישה לחץ בפי הטבעת ובאגן שותה 2 כפות שמן פרפין ביום האוכל שלי מבוסס על יוגורטים פירות וירקות וגם את זה קושי אוכלת מהפחד של הכאב השאלה שלי אם זה בעצם הגיוני הכאב וכמה זמן הוא ימשך כשמדובר בכריתה ותפירה וכמה זמן התפירה תתמוסס ומה הקשר ללחץ שמרגישה לאחר היציאה

בגובה המתואר לרוב אין תחושת כאב. מציע שתפני לבדיקה אצל המנתח

מנהל פורום טחורים