דחוף מאוד קשירהההההה

דיון מתוך פורום  טחורים

04/07/2022 | 14:14 | מאת: אור

כבר 5 ימים אחרי הקשירה אבל אני מרגישה אותה תחושה של גרד, והטחור לפעמים נראה גדול יותר, אין לי דימום, זה אומר שהקשירה לא הצליחה? הרופאה אמרה שתוך שבוע הטחור נושר ויהייה דם…הטחור עדייייין נראה גדול

04/07/2022 | 14:25 | מאת: אור

קראתי עכשיו שאלה בפורום שהטחור צריך להתכווץ, אצלי זה אותו גודל, אז זה סימן שלא הצליחה?

לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית

04/07/2022 | 17:30 | מאת: אור

אז אני צריכה לחכות לתור שלי אחרי חודש כמעט, או שכדאי לפנות לרופאה מוקדם יותר?

אין שום דבר דחוף. גשי לרופאה שלך כשיכולה

09/07/2022 | 13:11 | מאת: אור

קשירת טחורים ו transanal haemorrhoid dearterialisation זה אותו דבר?? (THD) ואם לא, האם יש טיפולים אחרים לטחורים?

THD הוא סוג של ניתוח ולא קשירת טחורים. יש מגוון רחב של טיפולים וניתוחים ומתאימים את הטיפול לכל מקרה בהתאם למצבו

09/07/2022 | 17:40 | מאת: אור

תודה רבבבה ד״ר עוד שאלות אחרונות סמנתי שעברתי קשירת טחורים ועדיין לא יודעת אם הצליחה , הד״ר אומרת מה שאני מרגישה (כאבים אחרי הוצאה וגרד ) זה נורמלי .. 1)אני מרגישה שיש לי טחור חיצוני לא כמו שהיה לפני הקשירה, זה נורמלי או זה לא יכול להיות? 2) מותר להשתמש במשיחה ?

מותר להשתמש במשחה. לגבי הטחור איני יכול לענות ללא בדיקה גופנית.

מנהל פורום טחורים