קשירת טחורים שלא הצליחה

דיון מתוך פורום  טחורים

19/06/2022 | 10:57 | מאת: מוניקה

שלום רב עשיתי קשירה טחורים רביעית לפני שבועיים מאז יש לי כאבים עזים שהולכים ומתגברים מיום ליום בעיקר לאחר יציאה , אך גם כאבים שבאים כמו גלים מטורפים . עשיתי בערב 3 קשירות וכל אחד לקח יום 1 החלמה. כיום משככי הכאבים כבר לא עוזרים לי (ריקוסט פלוס ) הלכתי ל2 פרוקטולוגים , אחד בדק עם האצבע וצרחתי עד השמיים השני אמר שזה יעבור לי תוך 6 ימים אמרתי לו באותו יום של התור שכבר עברו 6 ימים ובית חולים לא ידע מה לעשות בדק רק שאין לי זיהום. אף אחד לא נתן לי תשובה קונקרטית מה יש לי ואיך מטפלים מתי הסיוט הזה נגמר. אין לי זיהום , רק כאבים עזים וביומיים אחרונים גם כמו קרישי דם אחרי מתן צואה הודה לך על תשובתך

קשירת טחורים גורמת ל"חיסול" הטחור ובכך להפסקת דימום או צניחה ובדרך כלל אינה כואבת. לעיתים הקשירה נעשית, לא במתכוון, באזור בו יש תחושה ואז יש תופעות כפי שמתואר בפניה. צריך לקחת משככי כאב בנדיבות ולחכות עד שיחול שיפור. אם זה נמשך מעבר לשבוע יש לחזור לרופא שטיפל בך

מנהל פורום טחורים