כאבים אחרי ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

18/06/2022 | 22:23 | מאת: Adi

שלום, עברתי ביום שני האחרון 13.6 ניתוח לכריתת טחורים ופוליפ. אני סובל מאז מכאבים לא פוסקים. כל היום שוכב במיטה, לא מצליח לשבת. בגלל השמן פראפין אני משלשל מעט ונזקק ללכת לשירותים כל שעתיים בערך, כאשר כל יציאה מלווה בכאבי תופת, ואחרי זה אמבטיה. מצליח להשתין רק באמבטיה. לוקח טרמדול ואופטלגין. האם זה מצב סביר כמעט שבוע אחרי הניתוח? באיזה רמת כאבים אני צריך ללכת למיון?

18/06/2022 | 22:28 | מאת: Ami

בנוסף, האם יש טיפול חיצוני שיכול לזרז את ההחלמה? האם משחה לטחורים תרגיע את האיזור? אחרי האמבטיות אני ממורח קצת משחה מאלחשת ושם קרם למספר שניות

ניתוח טחורים הוא ניתוח הכרוך בכאבים עזים למשך שבוע עד שבועיים. צריך לקחת משככי כאב בנדיבות ולתת את הזמן לתהליך הריפוי. בכל בעיה יש לפנות למנתח.

15/03/2023 | 13:18 | מאת: אבי

עברתי ניתוח טחורים ופיסורה לפני שנתיים וחצי ומאז חזרה לי הפיסורה ונהיה לי קפל עור שגרם לי לגרד בלתי פוסק. לפני 8 ימים עברתי ניתוח נוסף של פיסורה וכריתת הקפל. הכאב שלי הפיסורה עבר אבל יש לי כאבי תופת לאחר יציאה וגם דימום קל. האם זה תקין ? והאם הכאבים של הכריתה כואבים ממש כמו כאב הטחורים ?

כל ניתוח באזור פי הטבעת שיש בו כריתת רקמה ותפירה גורם לכאבים חזקים לתקופה של שבוע - שבועיים לפחות

מנהל פורום טחורים