שלום דוקטור דחוף מאד

דיון מתוך פורום  טחורים

28/05/2022 | 00:17 | מאת: מתן

אני נמצא בחול בן 35 יצא לי טחור ענק כבר כמה ימים כאבים חזקים ללא דם. ניסיתי כל מיני משחות לא עזר. יכול ליהיות שזה לא טחור ? זה ממש נראה כמו טחור . כאבים בהליכה בישבה בשכיבה . הרופא פה הביא לי hydrocortisone 2.5 מה אתה חושב ?

28/05/2022 | 00:28 | מאת: מתן

לפעמים מרוב כאבים אני ניהיה עצבני מתוסכל ואפילו לפעמים הכאב משפיע עד הפין

מדובר כנראה בהתקף של טחור חיצוני שזה בעצם שטף דם תת-עורי בפי הטבעת. במקרים שנוצר קריש דם בלחץ יש צורך בניקוז הקריש. הטיפול התרופתי הוא במשחה לטחורים + משככי כאב

28/05/2022 | 19:21 | מאת: מתן

תודה האם התרופה שאמרתי לך זה בסדר? איך אני יודע אם יש קריש דם בלחץ?

את הצורך בניקוז קובע הרופא בזמן בדיקת המטופל. בינתיים מציע שתקנה לך משחה לטיפול בטחורים ותמרח מספר פעמים ביום

מנהל פורום טחורים