כאבים עזים, טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

30/01/2022 | 20:51 | מאת: ויקי

שלום רב, בת 41 ברקע סובלת מטחורים לפני 3 שנים הייתי עם התקף ופיסורה, לאחרונה בכאבים עזים ומדממים ולפי הכאבים מבינה שהפיסורה חזרה, 1. האם פיסורה יכולה לעבור בלי ניתוח? 2.לא מצליחה לתפקד כמעט שבועיים, בלי שינה מכאבים, משתמשת במשחות פרוקטוגלובינול ריקוצין שלא עוזרות. אדוויל ואופטלגין גם לא עוזר. איך אפשר להקל על הכאבים עד שאראה רופא? 3. האם רופא יכול להציע טיפול שלא בהכרח ניתוח? תודה, ויקי.

א. יש צורך בבדיקת רופא כדי לאבחן את הבעיה ולהציע טיפול מתאים. ב. התכשירים אותם ציינת אינם יעילים בטיפול בפיסורה ג. אם אכן מדובר בפיסורה מנסים קודם טיפול תרופתי מתאים ורק אם הוא נכשל, או שהמטופל סובל מאד-ניגשים לטיפול כירורגי ד. בחלק מהמקרים הפיסורה מחלימה בטיפול תרופתי ללא צורך בניתוח ה. קחי משככי כאב חזקים, שבי באמבטיות של מים חמימים והכי חשוב-פני לבדיקה בהקדם

30/01/2022 | 21:50 | מאת: ויקי

תודה רבה, האם תכשיר פרוקטופואם יכול לעזור?

זה גם לא טיפול מתאים לפיסורה. פני לבדיקה לאיבחון

מנהל פורום טחורים