טחורים או משהו חולף.

דיון מתוך פורום  טחורים

12/01/2022 | 18:37 | מאת: אור

שלום אימי קשישה ויש לה פתאום דם כשהיא עושה צואה אולי ממאמץ ואולי טחורים, היא בדיוק התחילה לקחת בגלל הלב מדללי דם כדורים לא יודע אם יש קשר, השאלה איך אפשר לדעת אם הדם שיצא אחרי הצואה זה טחורים או משהו חולף? בדיקות דם תמיד תקינות תודה

כדי לדעת סיבת הדימום יש צורך בבדיקה. מציע להתחיל בבדיקת פרוקטולוג. נטילת מדללי דם יכולה להגביר את הדימום. המשך טיפול בהתאם לממצאים

12/01/2022 | 22:03 | מאת: אור

אך לא להמנע ממדללי הדם כי זה בגלל הבעיות בלב שיש לה? תודה

נכון

13/01/2022 | 10:10 | מאת: אאא

שלום האם כדורים של מדללי דם ללב יכולים לגרום לדם ביציאה בשירותים? כי זה קורה בדיוק שהתחילה אימי לקחת כדורים אלו? רופא המשפחה הציע לי להפסיק יומיים את המדללים ואז להמשיך כמה ימים לכדור אחד במקום שניים ביום ואז בהמשך להמשיך רגיל לפעמיים ביום? כדי להרגיע את הדם ביציאה , האם באמת זה קשור ואין סיבה לדאגה, לי נראה כמו בעבר שיש לה טחורים שאולי נפתחו בגלל המדלל? אשמח לעצה תודה

מנהל פורום טחורים