טחורים מדממים ביציאה

דיון מתוך פורום  טחורים

07/01/2022 | 19:29 | מאת: טחורים מדממים ביציאה

ד"ר שלום כל חודשיים שלושה יש לי דימום לאחר היציאה ולא יחד עם היציאה עצמה . לצערי אני חיה עם טחורים מאז הלידות שלא עוברים. הדימום מלחיץ אותי מאוד סבתא שלי סבלה מסרטן המעי הגס ובכבד וזה אחד הסימנים שהיו לה. ברוך ה' ההמוגלובין שלי תקין אבל עדיין אני פוחדת מאוד. אני משתמשת בנרות ומשחות אבל זה תמיד חוזר האם כל טחור הוא סימן חלילה לסרטן? תודה

טחור מדמם אינו סימן לסרטן. עלייך לפנות לבדיקת פרוקטולוג. יש מגוון של טיפולים לטחורים כדי להעלימם ולהפסיק הדימומים

02/08/2023 | 09:02 | מאת: לילך

דר שלום רב אני חרדתית ומפחדת לעשות בדיקה שקשורה בטחורים יש לי טחור קשה , נראה ורוד מבחוץ ומבפנים סגלגל כהה הוא לא מתכווץ עם משחה או נר מה זה יכול להיות?

התיאור מתאים להתקף של טחור חיצוני. חולף מעצמו עם הזמן

02/08/2023 | 09:35 | מאת: לילך

ראשית תודה על תשובתך המהירה זה כבר המון זמן ולא עובר, מה גם שאני עושה כושר 4 פעמים בשבוע ומרימה משקולות יכול להיות שזה קשור? ומדי פעם יש גם דימום , מה גם שנגעתי בזה הבוקר וזה כמו גולה כזאת קשה , מלחיץ אותי כי לסבתא שלי היה סרטן במעי הגס וכולי פחדים

טחור אינו קשור לסרטן. פני לבדיקת כירורג/פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים