קונסיל

דיון מתוך פורום  טחורים

14/03/2011 | 19:01 | מאת: דוד

ד"ר שכטר שלום, בהמלצתך התחלתי להשתמש בקונסיל, כף אחת בבוקר. אולם, אם אינני משתמש בגליצרין כמעט כל יום אין לי יציאות קבועות בערב. כבר כמעט סיימתי את 20 הפתליות. האם יש בעייה להמשיך ולהשתמש בגליצרין כבדרך קבע? האם אפשר להגדיל את מינון הקונסיל או את התדירות כדי להגיע ליציאה סדירה אחת ביום? תודה רבה

18/03/2011 | 19:27 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום אפשר להגדיל את מינון הקונסיל - 2כפות בבוקר - הנרות נועדו להעברת היציאה לערב אך אין מניעה לשימוש יותר ממושך

מנהל פורום טחורים