טחורים ולכלוך שנשאר

דיון מתוך פורום  טחורים

19/12/2021 | 17:05 | מאת: שירן

שלום יש לי טחורים מלפני ההריון, כרגע בהריון , מרגישה שהטחור בחוץ כל הזמן. וכשעושה צואה מה שקורה כנראה אני מניחה בגלל הטחור מנקה את פי הטבעת ממש ככה בעדינות ונגיד שזה איכשהו מתנקה אבל תמיד נשארת שם צואה קטנה סימנים של צואה לכלוך שאריות גם למחרת.. כאילו זה לא מתנקה באופן סופי תמיד יש שם שאריות האם מכיר את המצב ? מה חושב? לדעתי בגלל שיש שם טחור אז הוא לא מתנקה טוב וגורם תמיד למקום לא להיות נקי עד הסוף.. בגלל זה משתמשת לאחרונה הרבה במגבונים כי לא בא לי ולא נעים שנשאר כמו מלוכלך ולא נקי עד הסוף. מה אומר ?

מציע לשטוף עם מים וסבון

20/12/2021 | 15:41 | מאת: שירן

זה רציני מה שענית? זה ברור מאליו גם אמרתי שמנקים והכל ובטח שזה גם בסבון.. אלא מה, לא בשביל זה מישהו ישאל אותך במיוחד אנשים היגיניים שאכפת להם ולכן שואלים.. השאלה הייתה למה זה ככה ?בגלל הטחורים? חבל שלא הבנת את מה ששאלתי

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים