היי דוקטור שאלה בנושא טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

02/11/2021 | 13:56 | מאת: אלדר

הייתי אצל הפרוקטולוג בביקורת לאחר 3 קשירות הוא אמר שאין טחורים רק נפיחות, לאחר יציאה אני מרגיש נפיחות שנעלמת אחרי כמה שניות האם זה לגטימי? זה לא טחורים?

כנראה שהפרוקטולוג שלך צודק

02/11/2021 | 17:01 | מאת: אלדר

דוקטור ידוע מתי זה יעלם? ולמה זה קורה אחרי יציאה?

כנראה יש גודש דם זמני בעקבות יציאה וזה חולף. לא ניתן להתנבא אם ומתי זה יחלוף

25/11/2021 | 09:26 | מאת: אלדר

דוקטור הנפיחות הזאת היא כתוצאה מהקשירות? או מהטחורים שהיו שנה ומשהו? יש משנו שניתן לעשות כדי להעלים את הנפיחות?

הנפיחות כנראה מגודש של דם באזור שנספג לאחר מכן. הדרך היחידה ל"טפל" זה לדאוג ליציאה ללא מאמץ

30/11/2021 | 16:55 | מאת: אלדר

תודה רבה דוקטור, שאלה אחרונה האם אחרי קשירות הטחורים יכולים להתפתח שוב?

כן

מנהל פורום טחורים