טחורים חיצוניים Thrombosed external hemorrhoid

דיון מתוך פורום  טחורים

02/10/2021 | 13:50 | מאת: lior80

היי, אשמח בבקשה להתייחסות לכמה שאלות. מדובר בטחורים חיצוניים. היה לי לפני שנה ועכשיו חזר שוב Thrombosed external hemorrhoid, כמו גולה כזאת. זה מציק וגם כואב, לפחות בימים הראשונים. השאלות: איך ניתן להקל על הטיפול/כאב? מה שאני עושה זה: משחה, כדורים אם כואב (אדוויל), אמבטיות חמימות ולוקח תוסף פסיליום בשביל הסיבים והרבה מים. קרח עוזר? זה לא ניסיתי. איך גורמים שלא יחזור? יש דרך ? או שעכשיו זה יחזור לי כל שנה מחדש? את דרכי המניעה הטבעיות (סיבים, מים, פעילות גופנית ועוד...),אני מתכוון לדרך אחרת אם יש שהיא יותר עם התערבות של רופא או משהו בסגנון. תודה

בפניה מתואר התקף של טחור חיצוני. הטיפול הוא במשחה לטחורים ומשככי כאב. הטיפול המניעתי הוא לדאוג ליציאה רכה ללא מאמץ (כלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה)

02/10/2021 | 17:20 | מאת: lior80

תודה רבה על התשובה המהירה. לגבי הסיבים: הבנתי שמי שלא אוכל המון סיבים בצורה טבעית, אפשר גם לקחת פסיליום אז לוקח כל בוקר 2 כמוסות של "סיבי קליפת פסיליום 500 מ"ג" (1000 מ"ג סהכ). זה מספיק מבחינת הסיבים שצריך נכון ? ולגבי מניעה עתידית. זה כמו שחשבתי, אין משהו שאפשר לעשות בצורה רפואית אלא רק מניעה מבחינת אורח חיים ? חבל. ומעניין אותי אם עכשיו זה יחזור עוד הרבה פעמים במהלך החיים או שאם אשמור על הטיפול המניעתי יכול גם לא לחזור בכלל. תודה

הזמן יגיד אם יהיו התקפים נוספים

02/10/2021 | 22:24 | מאת: Lior80

כן, זה מובן מאליו... מניח שאין לדעת. ומה לגבי השאלה עם הסיבים והפסיליום? תודה שוב

קח את תוספת הסיבים לפי ההמלצות

מנהל פורום טחורים