אופציות ניתוחיות לטחורים בדרגה 3?

דיון מתוך פורום  טחורים

01/07/2021 | 19:21 | מאת: נעמי

שלום, סובלת מספר שנים מטחורים פנימיים בדרגה 3 (צנוחים אחרי יציאות וצריכה להחזירם ידנית). ניסיתי טיפול שמרני כולל 2-3 קשירות בשנים האחרונות שלא הועילו. בשבועות האחרונים מרגישה שהטחורים גדלים וקשה לי יותר ויותר להחזירם. האם יש מנוס מניתוח? ובמידה וניתוח הוא האפשרות היחידה - האם ניתוח pph רלוונטי במצב זה, או רק ניתוח כריתת טחורים מסורתי? ברור לי שנדרשת בדיקה אבל אודה מאוד לתשובה עקרונית.

יש צורך בבדיקה גופנית. אם מדובר בטחורים גדולים יש צורך בניתוח כריתת טחורים

מנהל פורום טחורים