לאחר ניתוח פיסורה וטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

02/06/2021 | 13:53 | מאת: מיכל

שלום רב ד״ר, אני בת 29 לאחר ניתוח פיסורה וטחורים וברצוני לברר כמה שאלות. 1. הומלץ לי להמשיך לקחת נורמלקס 1 ליום ורציתי לדעת האם עדיף את זה או שמן פראפין או לקסדין בכדי להקל על היציאות. 2. בנוסף אני מרגישה שההתרוקנות ביציאות אינה מלאה. 3. אני כשבועיים לאחר הניתוח ומרגישה שלעיתים יש באיזור מעין בליטה האם זה חלק מתהליך הריפוי? טחור חדש? תודה רבה על תשובתך.

מציע להמשיך בטיפול שהומלץ עי המנתח. באשר להתרוקנות ולבליטה - יש צורך בבדיקה גופנית. פני לבדיקת המנתח

מנהל פורום טחורים