טחורים...............

דיון מתוך פורום  טחורים

03/04/2021 | 08:13 | מאת: ניב

שלום דר אני בן 35 סובל רק מטחורים פנימיים שצונחים בזמן יציאה וחוזרים פנימה חזרה הרופא אמר שצריך לעשות קשירה אבל אני רוצה לעשות מילגן מורגן כי הבנתי שזה פותר תבעיה לתמיד ברוב המקרים ,האם במצב שלי רופא יסכים לעשות לי מילגן מורגן עם אני יבקש תודה

ההחלטה על סוג הטיפול מתקבלת בשיחה עם המנתח. מדברים על האפשרויות הטיפוליות ומגיעים להחלטה לאחר קבחת הסבר מפורט. לידיעתך- קשירה הינה פעולה קלה, לרוב ללא כאב, נעשית במרפאה ויכולה להביא לתוצאות מצוינות. ניתוח כריתה נעשה בבי"ח, בהרדמה, וכרוך בתקופת החלמה של כשבועיים לפחות, בהם יש כאבים חזקים.

מנהל פורום טחורים