זליגה לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

10/02/2021 | 09:33 | מאת: מנחם

שלום רב לאחר ניתוח טחורים בלייזר שהחלמתו היתה לא קלה עברו 5 חודשים מאז . אני סובל מזליגת צואה . הלכתי לבדוק את הבעיה אצל הרופא המנתח ולאחר בדיקה רקטלית הוא טען שזה בסדר. אני לא חש מסופק מהתשובה ונראה שמתנערים מאחריות!!! לא הגיוני שאחיה בצורה כזה . האם יש דרך אחרת לטפל בזה??

יש צורך בבדיקה גופנית. אולי גם יהיה צורך בבדיקות נוספות כדי לאבחן את הבעיה ולהציע טיפול

10/02/2021 | 19:34 | מאת: מנחם

שלום שוב ד״ר אלון בהמשך למענך לשאלתי ציינתה לערוך בדיקה גופנית. אז בדיקה גופנית נעשתה עם החדרת אצבעות ומכשירים שלא יודע מקצועית מה שמם ונאמר שהניתוח היה מוצלח ביותר. האם יש טיפול שניתן לתקן את הבעיה הספיציפית הזאת? או שיצטרכו לנתח שוב חלילה? תודה רבה רבה מנחם.

כדי לתקן משהו צריך להבין מה "מקולקל". יכולה להיות בעיה בשריר הסוגר, בעיה בעצבוב הסוגר, עיוות של פי הטבעת בעקבות ניתוח ועוד. לכן צריך בדיקה גופנית אצל מומחה והמשך בירור בהכוונתו לאחר הבדיקה

מנהל פורום טחורים