חייב עזרה בקשר לבעיית טחורים כרונית

דיון מתוך פורום  טחורים

10/12/2020 | 23:27 | מאת: יאיר

הנני סובל מטחורים כרוניים שנים ולא מעוניין כרגע בניתוח. הבעיה היא שהיציאות שלי רכות ( לא שלשול ) ויש לי המון לכלוך שלא מצליח להתנקות לגמרי בניירות ומגבונים ונהיה לי מעין "טקס" סיוטי בעבודה אחרי יציאה עם המון מגבונים וניירות. נהיה אף שינוי צבע סביב פי הטבעת ואף סדקים באזור האינטימי. השאלה איזה משחות ובעיקר מגבונים כדאי להשתמש יום יום לניקוי יסודי ושהם לא יזיקו לטחורים ולגירוי יתר באזור? האם פרוקטו גליבנול טיפולי במגבונים לא מזיק לשימוש יום יומי?( ולגבי פרוקטו אובליפחה וכל השארר? מגבוני בד...) נושא זה מאוד מטרידני ואני מחפש פתרון לבעייה...

אין תשובה חד משמעית לשאלתך. תשתמש בסוג המגבון שהכי פחות מגרה את האזור. כל אלה שמנית - ניתן להשתמש לאורך זמן. צריך רק למצוא את הסוג שהכי פחות מגרה אצלך

11/12/2020 | 10:09 | מאת: יאיר

אוקיי,תודה. אבל שימוש תכוף במגבונים או הרבה מגבונים בצורה חזקה עלול להזיק? השאלה כוללת גם אם יכול לפגוע ברגישות מינית באזור סביב פי הטבעת

בדרך כלל לא

17/12/2020 | 20:07 | מאת: יאיר

אשמח לשמוע דעתך. להזמין מאמזון בקבוק בידה נייד ולקחת לעבודה...בנוסף סבון נוזלי קטן בבקבוק של ג'ל אלכוהול...

אתה יכול לנסות

מנהל פורום טחורים