לאחר ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

18/10/2020 | 18:24 | מאת: מני

שלום רב, אני לאחר כחודשיים מניתוח לכריתת טחורים בשיטת ultrasonic knife. במשך כמעט חודשיים סבלתי מכאבים במהלך ואחרי יציאה שנמשכו שעות. בשבועות האחרונים יש כאב קטן וכמעט ואין כאב לאחר היציאה. למרות זאת אני מרגיש קצת אי נוחות באזור ויש תחושה שהיציאות לא יוצאות בקלות כמו לפני הניתוח והצורה נראית דקה יותר אך לא ממש קטנה ונשברת כמו שקראתי תיאורים של אחרים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות שנוצרה הצרה של פי הטבעת? איך מאבחנים זאת? הרופא שלי טוען כי אין סבירות להצרה. אני חושש כי במידה וקיימת הצרה הגורמת למאמץ מסויים ביציאה הטחורים יווצרו שוב. האם תחושה של אי נוחות באזור אופיינית לחודשיים אחרי הניתוח? איך מאבחנים הצרה? תודה מראש.

אינוחות מסוימת יכולה להיות גם חודשיים אחרי ניתוח כריתת טחורים. הצירות של פי הטבעת מאובחנת בקלות בבדיקה גופנית במרפאה

מנהל פורום טחורים