לאחר ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

03/09/2020 | 10:18 | מאת: מני

שלום, עברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח לכריתת טחורים. אחרי שבועיים רוב הזמן לא כואב אבל אחרי יציאות כואב למשך חמש שעות ויותר. הכאב מגיע בערך שעה אחרי היציאה ומתחיל לדעוך אחרי חמש שעות או יותר. אחרי שהכאב קצת עובר אני מנסה לנהוג וכשאני יושב הכאב מתגבר שוב. הלכתי לרופא המנתח לביקורת והוא אמר שהאזור נראה תקין ובתהליכי החלמה אך הוא גם טען שבדרך כלל הכאב עובר אחרי שבוע או עשרה ימים. השאלה שלי היא האם כאב לאחר יציאה שנמשך כמה שעות כשלושה שבועות אחרי הניתוח זה משהו נורמלי? תודה מראש.

בפרק זמן של 3 שב' זה עדיין יכול לכאוב. מציע להמתין בסבלנות עוד 2-3 שב'. אם לא ישתפר-חזור לבדיקה אצל המנתח

מנהל פורום טחורים