טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

02/08/2020 | 22:41 | מאת: חנה

צעירה בת 21 ברירה בד"כ מאז שאני זוכרת את נצממ יש לי מדי פעם כאבים ביציאות לאחרונה הסתכלתי במראה וראיתי שמשהו יוצא למ מפי הטבעת ( דומה לטחורים) בד"כ הכאב מופיע עם היציאה ונעלם אחרי זמן קצר אבל לפעמחם הכאב נמשך ומאוד מפריע לאיכו9ת החיים ולא יודעת מה לעשות פשוט שוכבת וסובלת (כמה שעות) האם אוכל יכול לגרום לטחור לכאוב ? יש מה לעשות כשמופיע כאב חזק ? כשזה חזק אני מרגישה צמרמורת, כאב מאווד חזק עצבנית ילא מסוגלת לזוז

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. פני לבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים