טחורים פנימיים דרגה 3

דיון מתוך פורום  טחורים

02/06/2020 | 09:40 | מאת: JORDAN23

אני סובל מטחור פנימי (דרגה3) מה שמאוד מטריד אותי זה שאף פעם לא היו לי עצירויות. יש לי יציאות רכות וללא מאמץ. אין לי דימום בכלל. והכאב מתבטא רק לאחר שעה או יותר מהיציאה. ואז מתחיל לבעור לי מאוד ולעקצץ והטחור יוצא החוצה. כמובן שישנם כאבים גם מישיבה ממושכת או מאמץ ממושך (עשיית כלים מעל 10 דקות כבר מעירה כאב נוראי) אני שומר על תזונה בריאה (טבעונית וללא קמח לבן, גם ללא קפה שמייבש או קישוא, עגבניה,חציל שהם חומצתיים) בנוסף אני סובל מבעיות גב ולכן הרבה פעמים שיש כאבים מהטחורים מתעוררים גם תחושות בערה ואי נוחות בכף הרגל. אני כבר אובד עצות וסובל מעל שנה. אשמח לעצה כלשהי בהתאם לתיאור המקרה שלי

השאלה אינה ברורה.. אם אתה סובל מטחור פנה לבדיקת וטיפול פרוקטולוג. יש פתרונות פשוטים לבעיה זו

חלק מתלונותיך קשורות לבעיית גב שלך ולא לטחור...אתה זקוק לטיפול הן של אורטופד מומחה לגב, והן לפרוקטולוג

מנהל פורום טחורים