ניתוח טחורים............

דיון מתוך פורום  טחורים

21/05/2020 | 09:51 | מאת: אבי

שלום דר ראיתי בטלויזיה תוכנית ורופא דיבר על נושא הטחורים ודרכי הטיפול וכשהוא הוא הגיע לחלק הניתוחי הוא אמר שניתוח כריתת טחורים זהו הניתוח הכואב עלי אדמות האם זה נכון?ועוד שאלה על ליגשור האם הוא בסל הבריאות כלומר אפשר לעשות ניתוח כריתה בעזרת ליגשור בבית חולים ציבורי והאם זה מכשיר חד פעמי?,תודה

ניתוח טחורים אכן כואב מכיון שהוא מבוצע באזור רגיש. ניתוח כריתה מבוצע לרוב עם ליגשור ואינו קשור לסל הבריאות.. ואכן מדובר במכשיר חד פעמי

21/05/2020 | 21:30 | מאת: אבי

תודה על התשובה רק לא הבנתי במידה ואני עושה ניתוח כריתה עם ליגשור בבית חולים ציבורי אני צריך לשלם על זה שמשתמשים בליגשור?תודה

אין שום טיפול בבית חולים ציבורי הכרוך בתשלום. הכל כלול במסגרת האשפוז

מנהל פורום טחורים